Abonnement

Abonnee-administratie
NUL20
abo@nul20.nl
Tel: 020-6937004

U kunt onderstaand formulier gebruiken om:

- een abonnement aan te vragen

- een wijziging door te geven

- een abonnement te beëindigen.

 

Mocht dit problemen geven dan kunt u ook een mail sturen naar abo@nul20.nlVermeld dan uw oude en/of nieuwe adresgegevens.

NUL20 is een platform over woonbeleid en stedelijke ontwikkeling in de regio Amsterdam. Vanaf 2017 verschijnt het  tijdschrift DRIEmaandelijks; de nieuwsbrief maandelijks. Volg ons op Twitter om van het laatste woonnieuws op de hoogte te blijven: @nul20

Privacystatement

NUL20 respecteert uw privacy. Wij gebruiken uw persoonlijke informatie uitsluitend voor onze abonnementen-administratie. NUL20 zal geen persoonlijke gegevens aan derden verkopen of anderszins beschikbaar stellen. Indien u informatie van derden ontvangt op basis van onze gegevens zal dit via en vanuit NUL20 worden verzonden.

NUL20 wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Amsterdam (Dienst Wonen, Grond&Ontwikkeling), de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties, de Metropoolregio Amsterdam en !WOON. Het blad wordt kosteloos toegezonden aan beleidsmakers, projectleiders, bewonersvertegenwoordigers, politici en andere betrokkenen bij het woonbeleid in de regio Amsterdam.
Alleen abonnementen in Nederland zijn mogelijk, buitenlandse abonnees kunnen alle inhoud vinden op deze website. Vanaf nummer 60 kunnen de nummers bovendien in pdf-formaat worden gedownload.

indien van toepassing
Vier cijfers, 2 letters. Geen spaties.
(U kunt maximaal 2 antwoorden geven, neem de belangrijkste)
Indien van toepassing
CAPTCHA
Gelieve de afgebeelde code in te geven, aub. Dit is om spam te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.