Antoine Fraaij wordt nieuwe directeur DUWO

06.06.16
Antoine Fraaij wordt nieuwe directeur DUWO

Antoine Fraaij wordt per 1 september 2016 de nieuwe algemeen directeur van studentenhuisvester DUWO. Fraaij is de opvolger van Jan Benschop die vorige week na 23 jaar afscheid nam van de organisatie. Ir. drs. Antoine N. Fraaij is nu nog directeur bij de Radboud Universiteit in Nijmegen. De 59-jarige Fraaij studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en Bedrijfskunde in Delft en Rotterdam.
De aanstaande nieuwe bestuurder van DUWO bekleedde in het verleden verschillende directiefuncties bij de vastgoedafdelingen van onder meer AT&T, Center Parcs en Desenco Group. Hij is sinds 2004 verbonden aan de Radboud Universiteit, aanvankelijk als directeur van ondersteunende afdelingen, waaronder Vastgoed, ICT en Facilitair. Sinds mei vorig jaar is hij directeur van Radboud Innovation, een nieuwe organisatie die zich bezighoudt met innovatie en de vertaling van wetenschappelijke kennis naar bedrijfsleven en markt. Tevens leidt hij als statutair directeur verschillende bedrijfsonderdelen van de universiteit (onder meer vastgoedexploitatie, bedrijfsparticipaties en het interne detacheringsbureau).
Benschop heeft 23 jaar bij DUWO gewerkt. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse studentenhuisvesting. DUWO is onder zijn leiding tot een grote studentenhuisvester met 30.000 woningen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Wageningen en Deventer.

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS