Overslaan en naar de inhoud gaan

NUL20 is een platform dat publiceert over woonbeleid en stedelijke ontwikkeling in de Metropoolregio Amsterdam. We publiceren bijna in een dagelijkse frequentie berichten en artikelen op onze website. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer tweewekelijks, behalve in de zomerperiode. Volg ons op onze website, LinkedIn en Twitter om dagelijks op de hoogte te blijven van het belangrijkste woonnieuws in de regio Amsterdam. LinkedIN en Twitter: @nul20. 

Vanaf 2024 stopt het papieren tijdschrift. Alle 117 nummers kunnen in pdf-formaat vanaf onze site (menu-item Tijdschrift) worden gedownload. Bovendien zijn bijna alle oude nummers te bekijken bij issuu.com


Digitale nieuwsbrief

U kunt zich HIER aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. 
Die verschijnt ongeveer 22x per jaar. De nieuwsbrief bevat een overzicht van recent woonnieuws in de regio Amsterdam, informatie over relevante bijeenkomsten in het woondomein én de aankondiging van het nieuwe tijdschrift met downloadlink. 

Afmelden kunt u onderaan elke nieuwsbrief.


 

De papieren editie van NUL20 is eind 2023 gestopt. Het is daarom niet meer mogelijk om (adres)mutaties door te geven.

De nadruk komt kortom volledig te liggen op website, nieuwsbrief en eventuele andere digitale producten. Blijf op de hoogte via een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Zie boven voor aanmelding.