Overslaan en naar de inhoud gaan

NUL20 is een platform over woonbeleid en stedelijke ontwikkeling in de regio Amsterdam. Het tijdschrift verschijnt driemaandelijks; de nieuwsbrief verschijnt ongeveer tweewekelijks, behalve in de zomerperiode. Volg ons op onze website en Twitter om dagelijks op de hoogte te blijven van het belangrijkste woonnieuws in de regio Amsterdam. Twitter: @nul20. 

Vanaf nummer 60 kunnen de nummers in pdf-formaat vanaf onze site (menu-item Tijdschrift) worden gedownload. Bovendien zijn oude nummers te downloaden van issuu.com


Digitale nieuwsbrief

U kunt zich HIER aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. 
Die verschijnt ongeveer 22x per jaar. De nieuwsbrief bevat een overzicht van recent woonnieuws in de regio Amsterdam, informatie over relevante bijeenkomsten in het woondomein én de aankondiging van het nieuwe tijdschrift met downloadlink. 

Afmelden kunt u onderaan elke nieuwsbrief.


Abonnee-administratie

NUL20 
Gebruik bij voorkeur onderstaand formulier voor het aanvragen van een abonnement of het doorgeven van wijzigingen.

Alternatief: abo@nul20.nl 
Vragen/problemen: Tel: 020-6937004

Tijdschriftabonnement

U kunt onderstaand formulier gebruiken om:

  • een abonnement op het tijdschrift aan te vragen
  • een wijziging door te geven
  • een abonnement te beëindigen.

Mocht dit problemen geven dan kunt u ook een mail sturen naar abo@nul20.nl. Vermeld dan uw oude en/of nieuwe adresgegevens.

Abonnement: aan- en afmelden, wijzigingen:

Geslacht
U werkt bij/bent actief voor
En ook actief bij
(U kunt maximaal 2 antwoorden geven, neem de belangrijkste)
Indien van toepassing

Privacystatement NUL20 respecteert uw privacy. Wij gebruiken uw persoonlijke informatie uitsluitend voor onze abonnementen-administratie. NUL20 zal geen persoonlijke gegevens aan derden verkopen of anderszins beschikbaar stellen. Indien u informatie van derden ontvangt op basis van onze gegevens zal dit via en vanuit NUL20 worden verzonden. Mailadressen uit onderstaand formulier worden uitsluitend gebruikt voor communicatie over het abonnement. Voor de digitale nieuwsbrief dient u zich apart aan te melden. De nieuwsbrief-database bevat uitsluitend mailadressen.