Bouwinvest koopt 475 woningen Nautique Living

18.11.15
Bouwinvest koopt 475 woningen Nautique Living

Bouwinvest heeft namens het Bouwinvest Residential Fund, met Noordas bv de koopovereenkomst getekend voor 475 vrije sector huurappartementen, 142 parkeerplaatsen en 1.000 m² commerciële ruimte in het project Nautique Living op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.
Nautique Living is een gezamenlijk project van COD, Borghese Real Estate en Verweij Mungra Vastgoed.Op het NDSM-terrein wordt een levendig appartementencomplex met een mix aan functies gebouwd. Naast de vrije sector huurappartementen komt er een complex met ruim 400 studentenwoningen en mogelijk een hotel met bijbehorende commerciële ruimten. “Het tekort aan woningen voor starters en 1- en 2-persoonshuishoudens in de middeldure huursector in Amsterdam, in combinatie met de toenemende populariteit van Amsterdam Noord, maakt Nautique Living een zeer gewenst beleggingsobject",zo zegt Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen van Bouwinvest.
De realisatie van Nautique Living wordt in twee fases uitgevoerd. Fase 1 bestaat uit 250 vrije sector huurwoningen, alsmede de studenten-woningen en een parkeergarage met daarop gezamenlijke binnentuin. De start bouw van fase 1 is voorzien in januari 2016. Fase 2 betreft 225 vrije sector huurappartementen en mogelijk een hotel. De start bouw van fase 2 is voorzien in mei 2016. De uitvoering van het gehele project is in handen van Pleijsier Bouw.

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS