Overslaan en naar de inhoud gaan

Eric van Kaam overleden

Image

Directeur-bestuurder Eric van Kaam van Velison Wonen is overleden. Van Kaam werkte lang bij woningcorporatie Ymere. Hij kwam per 1 november 2019 in dienst bij Velison Wonen, een woningcorporatie in de IJmond. September 2021 werd hij ziek en vanaf mei dit jaar kon hij zijn functie vanwege gezondheidsproblemen niet meer uitoefenen. Hij is 61 jaar geworden.

Van Kaam heeft in zijn laatste functie bij Ymere zes jaar leidinggegeven aan Verhuur en Wonen. Belangrijke onderwerpen in deze functie waren de leefbaarheid in complexen en het verbeteren van de bewonersparticipatie. Ook was hij betrokken bij de ontwikkeling van de woningruil-app 'Huisje-Huisje'. 

In het In Memoriam van Velison (zie onder de link) wordt naar voren gebracht dat Van Kaam in de korte tijd dat hij daar werkzaam was al een grote bijdrage heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling van Velison Wonen naar een meer resultaat gestuurde organisatie. "Binnen Velison Wonen is in de relatief korte tijd dat Eric directeur-bestuurder was, een uitgebreid solide fundament gelegd voor de komende jaren."

 

Trefwoorden