Harry Platte nieuwe directeur Parteon

07.02.17
Harry Platte nieuwe directeur Parteon

Harry Platte wordt per 1 mei 2017 de nieuwe directeur-bestuurder van Parteon. Met het aantreden van Harry Platte komt er een einde aan de interimperiode van Margriet Drijver, die sinds augustus 2016 Parteon heeft geleid.
Platte werkte zeventien jaar bij woningcorporatie Ymere. Sinds 2014 is hij Regiomanager, waarin hij verantwoordelijk is voor verschillende stadsdelen van Amsterdam. Verder gaf Platte binnen Ymere leiding aan verschillende verandertrajecten. Eerst binnen de Gebieds- en Projectontwikkeling, daarna in het beheerbedrijf en recent als Regiomanager aan de multidisciplinaire en procesoverschrijdende wijk- en gebiedsteams. Daarnaast was Platte verantwoordelijk voor de opbouw en professionalisering van vastgoedsturing van Ymere.

Platte over nieuwe werkzaamheden bij Parteon: “Na een paar turbulente jaren in de sector zal de komende jaren de nadruk liggen op het aanpassen van de organisatie. Dingen slimmer en effectiever doen; waardoor huurders nog meer waar voor hun geld krijgen. De focus voor Parteon is in het koersplan 2016-2020 duidelijk weergegeven. Een lijn waarin ik me herken en waar ik graag mijn energie insteek.”
De overeenkomst met Harry Platte, die voor een periode van 4 jaar is benoemd, voldoet aan de wetgeving en de honorering valt binnen de Wet normering topinkomens.

Trefwoorden:

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS