Interim-bestuurder voor Parteon

17.01.12
Interim-bestuurder voor Parteon

Wim Staargaard geeft tijdelijk leiding aan de Zaanse corporatie Parteon, zo heeft de Raad van Commissarissen bekend gemaakt. De zoektocht naar een opvolger voor de vertrokken directeur- bestuurder Vincent van Luit heeft geen goede kandidaat opgeleverd.

Parteon heeft volgens de commissarissen behoefte aan een bestuurder die de corporatie kan aanpassen aan de sterk veranderende marktomstandigheden. Om in de bestuurlijke behoefte te voorzien, is Wim Staargaard aangesteld. Staargaard werkte eerder in dergelijke functies bij corporaties in Rotterdam, Heerenveen, Deventer en Almere. Over enige tijd zal de procedure voor het vinden van een defintieve directeur-bestuurder opnieuw worden opgestart. Van Luit vertrok afgelopen najaar naar Woningbouwvereniging Reeuwijk.

 

Trefwoorden:

zoektocht naar een opvolger voor de vertrokken directeur- bestuurder Vincent van Luit heeft geen goede kandidaat opgeleverd.

Parteon heeft volgens de commissarissen behoefte aan een bestuurder die de corporatie kan aanpassen aan de sterk veranderende marktomstandigheden. Om in de bestuurlijke behoefte te voorzien, is Wim Staargaard aangesteld." data-share-imageurl="">

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS