Koopstudio's vanaf 80.000 in De Banne

28.02.2012

Koopstudio's vanaf 80.000 in De Banne

Vanaf 29 februari start de verkoop van 27 studio's en 40 appartementen in De Banne in Amsterdam-Noord. De nieuwbouw is onderdeel van het centrumplan op het Bezaanjachtplein. Het plan omvat de ontwikkeling van een winkelcentrum van 7.400 m², 200 appartementen, een activiteitencentrum van 3.400 m² en ruim 400 parkeerplaatsen.

De wijk De Banne wordt ingrijpend aangepakt. Door de realisatie van het nieuwe, multifunctionele centrum op het Bezaanjachtplein en de verbetering van de ruimtelijke structuur van het centrumgebied, is de ontwikkeling een belangrijke drager in de integrale wijkaanpak. De bouw van het nieuwe centrumgebied is ruim een jaar geleden gestart. Het ontwerp van het totale plan is van rphs architecten.

De 67 koopappartementen die nu in de verkoop gaan worden gebouwd door de Ontwikkelingscombinatie Banne Binnen CV, van de partners AM en Rochdale. Voor de overige appartementen in het centrumplan heeft Banne Binnen CV overeenkomsten gesloten met Syntrus Achmea, Woningstichting Rochdale en zorginstelling Cordaan.

De grootte varieert van 29 m² voor een studio en 54 m² voor een appartement. De prijzen lopen uiteen van € 79.500 (exclusief parkeerplaats) voor de kleinste studio en € 149.500 (inclusief parkeerplaats) voor het grootste appartement. De prijzen zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht. Alle woningen beschikken daarnaast over een eigen berging. De parkeerplaatsen bevinden zich in een afgesloten parkeergarage.

Informatie: www.bannecentrum2013.nl

Bron
NUL20

Trefwoorden