Student Experience opent 520 studentenwoningen

14.09.15
AmstelHome
Student Experience opent 520 studentenwoningen in Amsterdam

Student Experience opent deze week AmstelHome, haar tweede studentencomplex in Amsterdam. Het complex aan de Joan Muyskenweg bestaat uit 520 kleine zelfstandige studio's (21 m2) met eigen keuken en badkamer.

Student Experience biedt een combinatie van woonruimte en faciliteiten. Volgens directeur Johan Verweij is dat de nieuwe standaard: "Een plekje voor jezelf, maar ook vele mogelijkheden om met elkaar te zijn." In maart opende Student Experience de deuren van Ravel Residence op de Zuidas met 800 woningen. In het vierde kwartaal start de bouw van Nautique Living op het NSDM-terrein in Amsterdam Noord.

Alle woningen zijn voorzien van een internet- en televisieaansluiting. De locatie bevat een café, een wasserette, een te huren 'dining room' en studieruimtes. Net als bij Ravel is er op het dak een sportveld. Er worden verschillende medische voorzieningen geboden, zo is er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex. Er is bovendien een grote gezamenlijke tuin van meer dan 1.100 m². Huurprijzen vanaf 499 euro plus 128 euro servicekosten.
www.studentexperience.nl

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS