PakhuisNUL20 #23, 12 februari

21.01.2018

Speciale editie van de talkshow over woonkwesties in de regio Amsterdam: het NUL20-lijsttrekkersdebat over Bouwen en Wonen

Maandag 12 februari 20:00 - 21:45 uur. Toegang gratis, inschrijven verplicht. 

Inschrijven kan HIER.

 

De grote druk op de Amsterdamse woningmarkt vereist behalve een slagvaardig bestuur ook ingrijpende keuzes. Voor wie is de stad? Van wie is de stad? Wie kan nog in Amsterdam wonen? Hoe blijft wonen in de stad betaalbaar? Hoe blijft Amsterdam de leefbare plek die het op dit moment veelal nog is? Wat zijn de mogelijkheden en consequenties van het verder opvoeren van de bouwproductie? Is de erfpachtherziening klaar? Over deze kwesties gaat het tijdens het NUL20 lijsttrekkersdebat.

 

Met: de lijsttrekkers van de vijf grootste partijen. Rutger Groot Wassink (GroenLinks), Eric van der Burg (VVD), Marjolein Moorman (PvdA), Reinier van Dantzig (D66) en Laurens Ivens (SP).

Plus ruimte voor de belangrijkste runnersup. Waarvan onze uitnodiging hebben aanvaard: Diederik Boomsma (CDA), Johnas van Lammeren (Partij voor de Dieren) en Anton van Schijndel (Forum voor Democratie) en Mourad Taimounti (DENK)


Vanaf kwart voor tien: netwerkborrel

PakhuisNUL20 richt zich op iedereen met (professionele) belangstelling voor woonzaken in de meest brede zin: woningmarkt, stedelijke ontwikkeling, leefbaarheid, huurbeleid, stedenbouw en bouwproductie. De netwerkborrel is een uitgelezen kans bij te praten en contacten te leggen met professionals, bestuurders, initiatiefnemers en geïnteresseerden in al deze sectoren.

PakhuisNUL20 is een initiatief van het tijdschrift NUL20 en debatcentrum Pakhuis De Zwijger.

Toegang is gratis. Het is noodzakelijk vooraf in te schrijven. Dat kan HIER

Bron
Nico Boink

Trefwoorden