Overslaan en naar de inhoud gaan

Wijzigingen in directie bij Lieven de Key

Image

Per 1 juni 2024 heeft Lieven de Key een nieuwe directiesamenstelling. Naast de vertrouwde gezichten van Algemeen directeur-bestuurder Karin Verdooren en directeur Financiën Jan Kees Medik, treden twee nieuwe directieleden toe: Jet Lasseur als directeur Wonen en Rienk Postuma als directeur Vastgoed. 

Rienk Postuma is een oudgediende binnen Lieven de Key, waar hij sinds 2001 verschillende rollen vervulde. Voordat hij de tijdelijk rol van directeur Wonen invulde werkte hij als manager Ontwikkeling & Realisatie bij het team Vastgoed. Dit team gaat hij in zijn nieuwe functie leiden.

Jet Lasseur komt van buiten de corporatiewereld. Zij werkte van 1996 tot 2024 in diverse functies bij BAM. Tussendoor maakte ze nog twee uitstapjes: in de management consulting en enkele jaren als directeur Techniek bij de RET. Lasseur: "Ik verheug me erop om aan de slag te gaan bij Lieven de Key. Graag zet ik mij samen met alle collega’s in voor het creëren van een duurzame en inclusieve leefomgeving. Hierbij staan uiteraard de behoeften en belangen van onze bewoners centraal.”

Trefwoorden