Eerste huizen Amstelkwartier in de verkoop

16.02.11

Eerste huizen Amstelkwartier in de verkoop

Belangstellenden konden op 12 februari Kaap Kot aan de Amstel kennismaken met het 1e deelplan in de nieuwe bruisende wijk Amstelkwartier in Amsterdam. Er stond een serieuze wachtrij. Het plan Amstel-Life omvat  56 woningen: chique herenhuizen met diepe achtertuin, bovenwoningen met royale dakterrassen, luxe 3- en 4-kamerappartementen met brede balkons of terras en studio’s met balkon.

Amstelkwartier

De verkoop is in handen van Booij Makelaarij o.z. en Gerard W. Bakker Makelaars b.v. Op dinsdag 1 maart a.s. sluit om 16.00 uur de inschrijving.

Architectuur

Het 4 tot 6 verdiepingen tellende woongebouw, naar ontwerp van Geurst & Schulze Architecten is gelegen aan de Amstelvlietstraat. Vooral de buitenruimten bij zowel de woningen als de appartementen zijn zo ontworpen dat de inspirerende groene en waterrijke omgeving optimaal kan worden beleefd. Het aanbod bestaat uit 5 verschillende woningtypen. De appartementen, boven- en benedenwoningen en herenhuizen hebben een woonoppervlakte van 80m² tot ruim 180m². De studio’s hebben een woonoppervlakte van 60m².

Amstelkwartier
Meer informatie is te vinden op www.Amstel-Life.nl.

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS