Overslaan en naar de inhoud gaan

Karin de Graaf nieuw lid raad van commissarissen Ymere

Image

Karin de Graaf is toegetreden tot de raad van commissarissen van Ymere. Zij heeft veel ervaring op het gebied van vastgoed en volkshuisvesting. Op dit moment is ze eigenaar van Karin de Graaf Advies en Management BV, een bureau voor advies en managementdiensten op het gebied van vastgoed en volkshuisvesting.

De Graaf begon haar carrière in de gemeentelijke politiek. Eerst als gemeenteraadslid en fractievoorzitter voor D66 in Den Haag en daarna in het Stadsgewest Haaglanden. Daar is haar liefde ontstaan voor de stadsvernieuwing, volkshuisvesting en ruimtelijke ordening. Daarna heeft ze verschillende bestuurlijke en directiefuncties bekleed binnen bij onder andere Woningbeheer, Bouwinvest en het Wooninvesteringsfonds.

”Ymere is een professionele organisatie met een maatschappelijke opgave en een forse vraag naar betaalbare woningen in de dynamische Metropoolregio Amsterdam. Op basis van mijn kennis en ervaring en met betrokkenheid wil ik bijdragen aan het realiseren van de ambities. Daarvoor moet ik weten wat er speelt en leeft en tegelijkertijd onafhankelijk en op afstand blijven om te toetsen en te adviseren vanuit mijn rol als toezichthouder”, aldus De Graaf.

De raad van commissarissen bestaat verder uit Guido van Woerkom (voorzitter), Elfrieke van Galen (vice-voorzitter), Mavis Carrilho, Alex de Groot en Vincent Gruis.

Trefwoorden