Vesteda: 64 appartementen in middenhuursegment in Amsterdam Noord

18.06.15
Vesteda: 64 appartementen in middenhuursegment in Amsterdam Noord

Vesteda en BAM Woningbouw hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van 64 appartementen in het middenhuursegment in nieuwbouwwijk Elzenhagen in Amsterdam-Noord. De 3-kamer appartementen in complex De Hagen hebben een oppervlakte van 85 m2 en een huurprijs van rond €800 per maand. De appartementen zijn efficiënt ingedeeld, worden uitgerust met zonnepanelen en krijgen het energielabel A+. De oplevering is naar verwachting in oktober 2016.
“De appartementen passen op basis van regio, huurprijsklasse en energielabel goed in de portefeuille van Vesteda. Het complex wordt ontwikkeld in een kleine en aantrekkelijke nieuwbouwwijk in Amsterdam-Noord met relatief veel eengezinswoningen. Het kleinschalige complex met ruime huurappartementen in het middensegment biedt een interessant alternatief naast de huidige keuzemogelijkheden in de wijk,” zo zegt Nico Mol, director Aquisitions & Development.
In april dit jaar tekenden Vesteda en Hecon een aannemingsovereenkomst voor de bouw van 14 appartementen eveneens in Elzenhagen.

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS