Volgende fase Oostpoort Oost in de verkoop

30.06.14
Woningen langs de ringvaart, Oranje Vrijstaatkade
Volgende fase Oostpoort Oost in de verkoop

De verkoop start van tweede fase van het oostelijke deel van Oostpoort. Het gaat om ruime woningen langs de Ringvaart en laanwoningen meer centraal in het oostelijke deel van Oostpoort. De 26 kadewoningen zijn er in twee maten, 171 of 218 m2. 
Alle woningen hebben een tuin met zicht over de Ringvaart en een eigen parkeerplaats. Prijzen vanaf €495.000 plus de jaarlijkse betaling erfpachtcanon.

De laanwoningen hebben een woonoppervlakte van ongeveer 120 m2 en 5 slaapkamers met tuin en dakterras. Het woonoppervlak is naar wens uit te breiden. 
Ook bij dit type woning heeft iedereen een eigen parkeerplaats. Prijzen vanaf € 312.000 plus erfpacht.

Het winkelcentrum in het westelijke deel van Oostpoort is op 26 maart geopend; de verkoop van 23 woningen in fase 1 van het oostelijk deel is succesvol verlopen en de bouw zal deze zomer aanvangen. Dit geldt ook voor de renovatie van 
het voormalig dierenasiel. Ontwikkelaar is de OntwikkelingsCombinatie Polderweg (OCP), een samenwerkingsverband tussen Ymere, Stadgenoot en Bouwfonds Ontwikkeling. 
Meer info:  Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en inschrijving terecht op www.koophuis-oostpoort.nlDe inschrijving sluit op 15 juli a.s. 

 

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS