Wonam start bouw 111 woningen aan Zuidas

10.02.15
Wethouder Ivens tussen de Wonam-directieleden Kohsiek (l) en Van Duijvendijk (r)
Wonam start bouw 111 woningen aan Zuidas
update 12 februari

Woningontwikkelaar Wonam is gestart met de bouw van middensegment huurwoningen aan de Kop Zuidas in Amsterdam. Woongebouw Square bestaat uit 111 uit twee- en driekamerappartementen. Op de begane grond komen horecavoorzieningen.

Het relatief jonge Wonam richt zich specifiek op de bouw van middensegment huurwoningen in Amsterdam. De appartementen met een oppervlakte tussen vijftig en tachtig m2 krijgen huren van 700 tot 1.100 euro. Bijzonder aan de woningen in Square, een ontwerp van Levs Architecten uit Amsterdam, is de verdiepingshoogte van ruim drie meter. Daarnaast beschikken alle appartementen over een eigen buitenruimte, wifi, een moderne keuken en badkamer en is er een gezamenlijke binnentuin.

Naar verwachting wordt het carrévormige woongebouw begin 2016 opgeleverd. Eerder al nam Wonam de woontorens King & Queen in het Oranjekwartier in Nieuw-West in aanbouw. Deze complexen worden deze zomer opgeleverd. Later volgt de bouw van complex 'Toorop'. Wonam is ook verantwoordelijk voor de realisatie van de Steltloper’ in het Oostelijk Havengebied.

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS