Overslaan en naar de inhoud gaan

Certitudo koopt kavel voor 100 nieuwe woningen in Amsterdam-Zuidoost

Image

Certitudo Capital heeft een kavel aan de Paasheuvelweg gekocht. De nu nog aan Paasheuvelweg 44-46 gevestigde drukkerij/uitgeverij maakt plaats voor honderd nieuwe woningen. Het woningbouwproject is onderdeel van ‘Paasheuvel Village’, een nieuwe buurt in Holendrecht waar uiteindelijk meer dan zevenhonderd woningen moeten worden gebouwd.

“Certitudo Capital heeft reeds meerdere posities in ‘Paasheuvel Village’ aangekocht, met als doel aldaar grootschalige gebiedstransformatie mogelijk te maken”, zo verklaart Tessa Kuiten, managing director Certitudo Capital. Naast woningbouw is er in de plannen van Certitudo ruimte voor kantoren en voorzieningen. De bouw zal starten in het vierde kwartaal van 2022 en de oplevering is verwacht voor het derde kwartaal van 2024.

Het Paasheuvelweggebied is onderdeel van de herontwikkeling van Amstel III. Dit kantoren- en bedrijvengebied wordt de komende jaren door de gemeente Amsterdam en diverse ontwikkelaars getransformeerd naar een levendige, moderne stadswijk.