Eefje Voogd gekozen tot Nieuwbouwmakelaar van het Jaar

09.12.15
Eefje Voogd gekozen tot Nieuwbouwmakelaar van het Jaar

De Nieuwbouwmakelaar Award, onderdeel van de jaarlijkse Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing van Vastgoed, is dit jaar gewonnen door Eefje Voogd Makelaardij uit Amsterdam. Zij werd door de jury geprezen vanwege haar passie voor het vak van nieuwbouwmakelaar. Tijdens een pitch, voorafgaande aan de prijsuitreiking, vertelde Voogd dat de markt in haar regio sterk in beweging is en dat het daarom belangrijk is om voortdurend scherp te zijn. “Je plukt de kennis van de straat om te zien wat de trends in de stad zijn.” Die kennis wordt vervolgens gedeeld met ontwikkelaars en andere partijen die nieuwbouwwoningen willen neerzetten of bijvoorbeeld kantoren willen transformeren tot woningen.
Volgens Voogd hebben nieuwbouwmakelaars door de jaren heen meer een consultancyrol gekregen. Nieuwbouwmakelaars zijn met andere dingen bezig dan makelaars die zich alleen richten op bestaande bouw. “In het voortraject, om tot verhuur of verkoop te komen, leveren wij veel input om partijen inzicht te geven in wat het beste voor de doelgroep gemaakt kan worden.” Zij deed een oproep de woningproductie te verhogen. “Er is een ernstig tekort aan woningen.”
De jury in de categorie Nieuwbouw bestond naast Bianca Seekles (Era Contour) uit Jan Hein van Kampen (head of sales & marketing bij BPD Gebiedsontwikkeling), Sander ter Beek (directeur sales en marketing bij AM), Peter Appeljan (directeur Woonbeleggingen bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance) en Christian van Gils (oprichter-eigenaar van CubicEyes).

Trefwoorden:

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS