Met overzicht presentaties van de Jaarbijeenkomst
Jaarbericht 2019 AFWC

Het Jaarbericht van de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties verscheen op 1 juli. Bij de presentatie op 1 juli werden de prestaties van de corporaties toegelicht. Het centrale thema van de bijeenkomst was de groeiende tweedeling in de stad en de mogelijkheid van woningcorporaties om daarmee om te gaan. Met presentaties van Jeroen Slot, directeur dienst Onderzoek, Informatie en Statistiek en Monique Kremer, hoogleraar actief burgerschap en onderzoeker Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid.

 
Presentatie van Jeroen van der Veer over de belangrijkste feiten en trends in 2018 in de corporatiesector en daarbuiten. 
 
Het centrale thema van de bijeenkomst was de groeiende tweedeling in de stad en de mogelijkheid van woningcorporaties om daarmee om te gaan. Met:

Presentatie Jeroen Slot, directeur dienst Onderzoek, Informatie en Statistiek, over de groeiende tweedeling.

Presentatie Monique Kremer, hoogleraar actief burgerschap en onderzoeker Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. Zij ging in op de rol van woningcorporaties om mensen te stimuleren zich in te zetten voor ontmoeting in de buurt.

 


Zie ook:

 
 
Thema